Bozbey’in gönderdiği mesajda, Bursalı vatandaşlara duyduğu güveni vurguladığı belirtilerek, “Bursalı hemşehrilerimin yüzünü karartacak hiçbir iş yapmadım. Onlara güveniyorum ve inanıyorum. En kısa sürede özgürlüğüme kavuşarak Bursa’ya verdiğim sözlerin tamamını yerine getireceğim” ifadeleri yer aldı.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güneşhan ise Bozbey’in uzun yıllara dayanan yerel yönetim tecrübesine dikkat çekti. Nilüfer’deki belediye başkanlığı dönemine atıfta bulunan Güneşhan, “Sandıkta yenemedikleri bir iradeyi farklı yollarla engellemeye çalışıyorlar. Ancak Bursa halkı bu sürecin farkında ve iradesine sahip çıkacaktır” dedi.
Güneşhan ayrıca, “Ne yaparsanız yapın Bursa’nın gerçek belediye başkanı Mustafa Bozbey’dir” ifadelerini kullanarak destek mesajını yineledi.
Haber Merkezi