Gazi Süleyman Paşa Camiinde Bayram namazı sonrasında ilçe Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı Atilla Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Yakup Uzun, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştılar.

 

Daha sonra Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçe Kaymakamı Emre Öztürk başkanlığında, Belediye Başkanı Atilla Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut, İlçe Sahil Güvenlik Tim Amiri Hasan Hüseyin Çeldir ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı, Lapseki Devlet Hastanesi ve belediye itfaiye amirliğinde bayram süresince görevli olan personelin bayramını kutladılar.

Ardından, Lâpseki Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı Atilla Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut, İlçe Sahil Güvenlik Tim Amiri Hasan Hüseyin Çeldir ile birlikte; Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe mezarlığında bulunan Lapseki Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitler için dua ettiler. Ardından kaymakam Emre Öztürk beraberindeki heyet şehit ailesi ziyaretinde bulundu.

Murat Çağlayan