Evreşe Meydanında gerçekleştirilen mitingde konuşan Gider, Ali Kamil Soyuak gibi Hakkı Uysal’ında Evreşe’ de çok önemli çalışma ve projelere imza atacağına inandığını dile getirirken Evşeşe halkına da doğalgaz müjdesi verdi. 

 

“Hakkı Uysal Evreşe’ de Önemli Projelere İmza Artacak”

 AK Parti Evreşe Belediye Başkan Adayı Hakkı Uysal Evreşe Meydanında Evreşe’ li seçmenlere hitap etti. Etkinliğe AK Parti Çanakkale Milletvekilki Ayhan Gider’ de katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Evreşe Meydanı’nda yaptığı konuşmada, Evreşe’ nin AK Parti döneminde yaptığı atılımdan bahsetti. Ali Kamil Soyuak’ tan sonra AK Parti Evreşe Belediye Başkan Adayı Hakkı Uysal’ın da hizmetleri sürdüreceğini ve kendisini desteklediklerini ifade eden Gider, Evreşe’ ye doğalgazın gelmesi için de çalışma yapacaklarını ifade etti. Çanakkale'nin Evreşe ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti mitinginde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ilçenin kalkınması ve iyileştirilmesi için yapılacak çalışmaları anlattı. Evreşe Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Gider, AK Parti döneminde gerçekleştirilen atılımlardan bahsederek, gelecek planlarını ve hizmetleri paylaştı.

Milletvekili Gider, konuşmasında Evreşe'nin kalkınmasına yönelik olarak yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Özellikle, Ali Kamil Soyuak ve Hakkı Uysal'ın katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmaların ilçeye önemli katkılar sağladığını belirtti. Gider, bu süreçte gösterilen gayretin ve destekleyici rolün devam edeceğini dile getirdi. Gider konuşmasında şunları söyledi.  “Ali Kamil Soyuak’ın hizmet süresinde Evreşe’ye kapalı pazar yeri, spor salonu, sinema salonu kazandırdı. Ne ihtiyaç sahiplerine dağıtılmadık yemekler kaldı. Ne ücretsiz Wi-Fi kaldı. Bunları niye söylüyorum? Bir muhalefet belediye başkanının en beceriklisinin en çalışkanının yapabileceği şey, buranın çöpünü toplamaktır. O da becerikliyse, çalışkansa. Çöpü toplar, suları akıtır. Beceriksizse bunları da yapamaz. Paso şikayet eder. ‘Sondaj çıkmıyor’ der, ‘Ödenek gelmiyor’ der, ‘Bir türlü bitmiyor’ der. Ama iktidar belediye başkanı, AK Parti felsefesiyle çalışan bir belediye başkanı yaptığı hiçbir hizmetle yetinmez. Bugün Evreşe’de mevcut olan imkanlar alt alta yazılsa, değil ilçelerde birçok ilde bu imkanların bulunmadığı görülür. AK Parti Evreşe Belediye Başkan Adayımız Hakkı Uysal Evreşe’ de önemli projelere imza artacak. Hakkı Başkan bunlarla yetinmemiş, yenilerini eklemiş. ‘Biçer döver paraları ödeniyor ama bunlar yetmez dron da alacağım’ demiş. ‘Sulamada eksikler var onu da tamamlayacağım’ demiş. Ben Hakkı’yı çok eskiden tanıyorum ve tamamlayacağından hiç şüphem yok.  Daha ben kürsüye çıkmadan doğal gazı söyledi ki mecbur bırakayım diye. Hakkı’nın yaptığı emrivaki de bizim başımız gözümüz. İnşallah Hakkı Başkan koltuğa oturduktan sonra bir yılın içinde bu meydanda doğal gazı da yakmak bize nasip olur diye düşünüyorum. Eğer doğal gazı Hakkı’nın dışında bir başkasının getirebileceğine inanıyorsanız ona oy verin. Eğer bu mevcut sistemi ve şu andaki kazanımları bir başkasının getirebileceğini düşünüyorsanız ona oy verin. Ama ben inanmıyorum. Bırakın yeni şeyler yapmayı Kamil Başkan'ın bıraktığı şeylerin idaresi bile bir beceri ister, bir felsefe ister, bir hizmet aşkı, bir bakış ister. Kısır çekişmelerle olacak işler değil bunlar.  O ona, onu demiş, bu buna, bunu demiş. Biri yan bakmış, biri dik bakmış, bunlar iş değil. İş istiyorsak Hakkı Uysal burada, iş istiyorsak AK Parti burada.” Gider, mitingde yaptığı konuşmanın ardından AK Parti Evreşe Belediye Başkan Adayı Hakkı Uysal ile birlikte kahvehane ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşların 31 Mart’tan sonra yerel yönetimden beklentilerini dinledi.

 

Ogün İnal