Erkek seçim çalışmaları kapsamında Barbaros mahallesi aziziye caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti Erkek bu ziyaretlerin ardından Dardanel Spor Kulübü ile Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp futbolcuları ve teknik heyet ile bir araya geldi. Erkeğin seçim ziyaretlerine CHP Çanakkale Milletvekili ismet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale il Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve partililer katıldı.

Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk partisi Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem erkek seçim çalışmalarına devam ediyor. Erkek seçim çalışmaları kapsamında Aziziye Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde CHP'li Erkek, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerine ve projelerine ilişkin bilgilendirme yaptı. Vatandaşları Cumartesi günü gerçekleşecek seçim ofisi açılışına davet eden Erkek, "Aziziye Caddesi’nde esnafımızla bir araya gelip hayırlı işler diledik, hemşerilerimizle kucaklaştık. 10 Şubat Cumartesi akşamı 19:30’da Barbaros Mahallesi Mehmet Çavuş Sokak’ta gerçekleştireceğimiz seçim ofisi açılışımıza davet ettik." dedi.

Erkek,  Spor Kulüplerine Ziyaret Ederek Başarılar Diledi

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Dardanel Spor Kulübü ile Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. CHP'li Erkek'e ziyaretlerinde CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve partililer eşlik etti. Kulüp yöneticileri ve futbolcular ile görüşen Erkek, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunları dinledi. Kulüplere yönelik çalışmalarını paylaşan Erkek, 2023-2024 futbol sezonunda takımlara başarılar diledi.

Ogün İnal