Toplantıda, Gelibolu'nun belediyecilik anlamında yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Gelibolu'nun belediyecilik anlamında kötü yönetildiğini ifade eden Milletvekili Gider, hizmet belediyeciliğinin Gelibolu'ya gelmesi için herkesin yerel seçimlerde sorumluluk taşıdığını vurguladı. Toplantıda, ilçenin karşılaştığı zorluklar, altyapı eksiklikleri ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı.

“Gelibolu, Sadece Ülkemizin Değil, Dünya Tarihinde Önemli Bir Yere Sahiptir”

 AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin Gelibolu İlçe Başkanlığı’nda partilileri ile bir araya geldi. Gider, İlçe Binasında  Gelibolu İlçe Başkanı Necati Tarıman, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Gelibolu’nun belediyecilik anlamında kötü yönetildiğini ifade eden Gider, hizmet belediyeciliğinin Gelibolu’ya gelmesi açısından yerel seçimlerde herkesin sorumluluk taşıdığını belirtti. Gider, konuşmasında Gelibolu'nun tarihî önemine ve turistik potansiyeline dikkat çekerek, "Gelibolu, sadece ülkemizin değil, dünya tarihinde önemli bir yere sahiptir. Ancak belediyecilik anlamında yaşanan sıkıntılar, bu potansiyeli tam anlamıyla değerlendirmemize engel oluyor. Bu nedenle, yerel seçimlerde her birimizin sorumluluk alması gerekiyor. Gelibolu'nun hak ettiği hizmeti alabilmesi için birlikte hareket etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

  “Gelibolu, Hak Etmediği Kadar Kötü Yönetiliyor”

 Yerel seçimlerin, Gelibolu’yu hak ettiği idareye kavuşturmak için bir şans olduğunu dile getiren Gider; “Gelibolu, hak etmediği kadar kötü yönetiliyor. Bunun aksini, hiç kimse söyleyemez. Bu makus talihi de, seçimlerde tersine çevireceğiz. Burada yapacağız çalışmalar, kimin belediye başkanı, kimin il genel meclisi üyesi olacağının çok üzerinde bir konu. Sen ben muhabbeti ile, ne kaybedilecek bir oya tahammülümüz var, ne de kaybedecek zamanımız. Öncelikli vazifemiz, hizmet belediyeciliği ruhunun Gelibolu’ya getirilmesidir. Burada her birimizin, seçimleri kazanmak için taşıdığı bir sorumluluk var. Şahsi hırslar ile kaybedilecek bir seçimin vebali var. Hep birlikte, sorumluluğumuzu yerine getirerek, Gelibolu’ya güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Murat Çağlayan