Kısa süre önce gerçekleştirilen operasyonlarda ekipler, 19 ayrı olaya müdahale ederek 22 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem gerçekleştirdi.

 

Operasyon Sonucunda 1 Kişi Tutuklandı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonu sonucunda 1 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 1 kişi adli kontrol şartı ile mahkemeden serbest bırakıldı. Ayrıca hakkında yakalama emri bulunan 3 şahıs da ekipler tarafından yakalanarak işlemleri gerçekleştirildi. Bu şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

 

Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Operasyonlar neticesinde toplamda 391,65 gram skunk, 60 gram esrar, 36,10 gram metamfetamin, 1,37 gram bonzai, 7 adet sentetik ecza ve 3 adet ecstasy ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri bu başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurdu. Uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüren İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenliği sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edecek.

 

Haber Merkezi