“Halkla İç İçe Olmak Ve Halktan Yana Olan Bir Tavır Sergileyeceklerine İnancım Tamdır”

CHP Çanakkale İlk Kongresinin ardından CHP Çanakkale İl Binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninde konuşma yapan CHP Çanakkale eski il başkanı Doğan Ateş" Cumhuriyet Halk Partisinde 3 Temmuz’da Delege seçimleri ile başlayan kongre süreci 15 Ekim tarihi itibari ile ülke genelinde tamamlanmıştır. Çanakkale’mizde de 38.’sini gerçekleştirdiğimiz seçimde Levent Başkanım ve Yönetim Kurulu bu göreve seçilmişlerdir. Öncelikle Levent Başkanımı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. 4 yıldan beri her türlü sıkıntıya rağmen, her türlü zorluğa rağmen birlik ve beraberliğimizi bozmadan, kendi çıkarlarını partinin çıkarları önüne koymadan görev yapmaya çalışan ve ayakta kalmaya çalışan tüm yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren ben Yeni Yönetim Levent Başkanıma devrederken, çok yakında başlayacak olan yerel seçim takviminde, Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarında halka daha çok dokunmak, halkla iç içe olmak ve halktan yana olan bir tavır sergileyeceklerine inancım tamdır. Bu yolda Levent Başkanıma sonsuz başarılar diliyorum. İhtiyaç duyulduğu taktirde ben ve eski yönetim kurulu arkadaşlarım başkanın yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Çok Zor Bir Görev Üstlendik

Yeni il başkanı Av. Levent Gürbüz ise yaptığı açıklamada, "Çok zor bir dönemde zor bir görev üstlendik. Mayıs Seçimlerinden sonra yaşadığımız umutsuzluğu ve olumsuz durumu düzeltmek, partimizi yeniden halkımızın umudu yapmak için ve iktidar yoluna sokmak için çok çalışacağız. Bu güne kadar çok çalıştık, bundan sonra da çalışacağız. Çok geniş bir kesimin desteği ile İl Başkanlığını kazandım. Bunun ağırlığının ve sorumluluğunun bilincindeyim. Bana Güvenebilirsiniz. Artık Cumhuriyet Halk Partililer Çanakkale’de rahat bir nefes alabilir. Çünkü Partimizi iktidar yolunda yükseltmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Av. Levent Gürbüz yeni görevini CHP Çanakkale Eski İl Başkanı Doğan Ateş’ten teslim aldı. Gürbüz’ün başkanlığıyla birlikte CHP Çanakkale İl Teşkilatı, halka daha yakın, şeffaf ve etkili bir şekilde hizmet vereceğini taahhüt ediyor. Bu yeni dönemde, parti üyeleri, il başkanı Av. Levent Gürbüz liderliğindeki CHP'nin, Çanakkale için daha adil, daha demokratik ve daha güçlü bir geleceği temsil edeceğine olan güvenlerini dile getiriyor. Yerel seçimlerle birlikte, CHP’nin Çanakkale’de halkın umudu olma yolunda attığı bu adım, parti içinde ve şehirde büyük bir heyecan yaratıyor. Bu heyecan, partinin ilerleyen dönemdeki çalışmalarında da kendini gösterecek gibi duruyor. Çanakkale’nin ve Türkiye'nin geleceği için umut vaat eden bu yeni başlangıcın, halkın beklentilerini karşılamak ve demokratik değerleri güçlendirmek için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Ogün İnal