Geçtiğimiz senelerde de yapılan ve geliri kız çocuklarının eğitimine harcanan Gardrop Şenliği bu yıl da Büyük Truva Otel’inde yapıldı. Satışa çıkarılan eşyalar oldukça ilgi görürken şenliğin amacına ulaşması sebebiyle memnuniyetini belirten Lions Kulübü dönem Başkanı Öznur Doğangün “Aldığımız her nefes ile yaptığımız her etkinliği 100. yıla ithaf ediyoruz.” dedi.
 
Bize bu Cumhuriyeti bırakanların Ruhları şad olsun
“Bu yıl 100. yıl. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında biz de Atamıza yaraşır şekilde davranmak istiyoruz. Aldığımız her nefes ile yaptığımız her etkinliği 100. yıla ithaf ediyoruz. Bize bu Cumhuriyeti bırakanların Ruhları şad olsun.” diyerek sözlerine başlayan Doğangün, “Atamızın en çok özendiği kesim kız çocukları ve kadınlar için eğitimlerine katkı vermek adına bir fon oluşturmak istedik, zaten devam eden burslarımız da var. Bunları daha da zenginleştirmek istedik. Kendi gardroplarımızdaki sıfır etiketli ürünleri kız öğrencilerin eğitimi için açtık.” Şeklinde konuştu.
 
Kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak
“Bu bağlamda ulaştığımız bazı ünlüler vardı.” diyerek konuşmasına devam eden Doğangün, “Arzum Onan, Ata Demirer, Sergen Yalçın gibi, Tanju Babacan, İcardi, Türkan Şoray, Nazan Şoray, Demet Sağıroğlu, Uğurkan Erez, Ebru Akel ve Hande Kazanova'nın kedilerine ait ürünlerini bu Gardrop Şenliğinde satışa sunduk. Buradan elde edilecek gelirin tamamı çoğu üniversite öğrencisi kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak.” Dedi.
 
Destek olan herkese, teşekkür ederiz
“Bizim 100. yılda kadınları sahiplenmek Ata'mıza borcumuzdur.” şeklinde sözlerine devam eden Başkan Öznur Doğangün, “İnanıyoruz ki eğitimin kalitesi arttıkça kızlarımız, kadınlarımız ayaklarının üzerinde sağlam durdukça şiddet azalacak, toplum daha da yükselecek, böylece güçlü yarınlara yol alacağız. İşte tam bu bağlamda bir etkinlik düzenledik. Gün boyu süren bir etkinlikti. Protokolümüz bizi onurlandırdı, arkadaşlarımız bizlerin yanında yer aldı. Destek olan herkese, Büyük Truva Oteli'ne,  Ayakkabı Online'a ve sevgili Hale Gökhan'a da ayrıca teşekkür ederiz.” diyerek konuşmasına son verdi.
Hasan Sami Er