Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen toplantıda, internet ortamlarında bilgiye erişimin çok kolay olduğu, ancak sağlıklı bilgi kanallarına erişim konusunda ciddi sorunlar bulunduğu dile getirildi.
Proje kapsamında hazırlanan kaynakların, üniversite öğrencilerine önemli yararlar sağlanacağının vurgulandığı toplantıda, proje ortakları gelecekte “Çevrimiçi Eğitimin” toplam eğitim kanalları içerisinde daha da gelişeceğini, bu nedenle sistemin daha güçlü bir alt yapıya, sağlıklı bir denetim sistemine kavuşturulması gerektiğine dikkat çekildi.
  
Yoğun toplantı programlarının ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Yılmaz ve Ekibi tarafından Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinde “Türkü Gecesi” ve Kuşadası Milli Parkına bir gezi gerçekleştirildi.
Gecede hemen herkes bir müzik aleti eline alarak Türkülere eşlik etti.
Türkü Gecesinde Dernek Başkanı Necati GÜR, Bulgaristan, Fransa, İtalya ve ülkemizden gelen değerli akademisyenler ve misafirleri ağırladıkları, misafirlerine Elâzığ’ın derin kültürel köklerini keşfetme fırsatı sundukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Haber Merkezi