Elif Çelik kendi sosyal medya hesabından yaptığı bu duyuru ile Güzelyalı Köyündeki bazı sorunları dile getirerek köy sakinlerinin imza kampanyasına katılmalarını istedi. Köyde bulunan sahipsiz hayvan popülasyonunun arttığından bahsederken, köydeki internet sorununa da dikkat çekti. Ayrıca halk sağlığını tehdit ettiğini söylediği baz istasyonu hakkında da bir takım önlemler alınmasını isteyen Muhtar Elif Çelik, bu konularla ilgili olarak imza vermek üzere köy sakinlerini muhtarlığa beklediklerini ifade etti.
 
Muhtar Elif Çelik sosyal medyadan şu duyuruyu yaptı:
“Değerli komşularım
Güzelyalı Köyü Muhtarlığı olarak ilgili makamlara ulaştırılmak üzere bir dizi konuda imza kampanyası başlattık. Sakinlerimizin dillendirdiği ve uzun zamandır ilerleme sağlanamayan bu konularda idarenin adim atabilmesini kolaylaştırmak ve sesimizi daha gür çıkarabilmek amacıyla başlattığımız bu kampanyaya bütün komşularımızın ilgi göstereceğine inanıyorum.
 
Bu konular:
Sahipsiz Hayvanlar
Köyümüz çeşitli nedenlerle ciddi bir sahipsiz hayvan popülasyonuyla birlikte yaşamaya başladı. Sorunun hem komşularımızın huzur ve sağlığı hem de hayvan hakları açısından tatminkâr bir çözümü için il idaresinin kalıcı bir adım atmasını istiyoruz.
 
İnternet Sorunu
Köyümüzde internet hızı maalesef istenen boyutlarda değildir. Eğitim ve iş amacıyla internet kullanan köy sakinlerinin ihtiyaçları daha yüksek hızlı bir internet erişim hizmetidir. Bu nedenle yeni bir santral ve fiber altyapı talebimizi ilgili makamlara ileteceğiz.
 
Baz İstasyonu
Telefon şirketlerinin köyümüze yerleştirdiği baz istasyonunun halk sağlığını tehdit etmeyecek bir mesafeye çekilmesini istiyoruz. Bu konuda da Telekom şirketlerinin gereken duyarlılığı göstereceğine ve halkın hassasiyetini de dikkate alacağına eminiz.
 
Bu taleplere imza verecek komşularımız imza atmak için imza föylerine muhtarlık işletmesinde Selin Hanımdan ve Ayşe Hanımdan ulaşabilirler.
Elif Çelik
Güzelyalı Koyu Muhtarı”
Haber Merkezi