Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde; ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Didem Güner, İcra Komite Üyesi Arzu Bendeş ile ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlu Personeli Selen Kılıç hazır bulundu.

KURUL, GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ
Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcileri, ilk olarak Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Başkan Yardımcıları Fatih Özen ve Tuncay Sezer İle Genel Sekreter Hüseyin Çakmak’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyesi Aygül Kemerli ile Gelibolu’daki Üyelerden Sevinçay Lunaroğlu ve Yasemin Başaran Çat eşlik etti. İcra Komite Üyeleri, gerçekleştirilen toplantının akabinde; Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyesi ve Selahattin Konserve Firmasının Sahibi Aygül Kemerli, S.S Gelibolu Öncü Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Kadriye Yasemin Başaran Çat ve İdol Yabancı Dil Kursu Sahibi Sevinçay Lunaroğlu’na da üye ziyaretleri gerçekleştirildi. Komite toplantısının da yapıldığı görüşmelerde, Kurul çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

TOBB ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTE ÜYELERİ VE KADIN GİRİŞİMCİLER ‘’LAVANTALI TARLA GÜNLERİ’’ ETKİNLİĞİNDE
Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, ziyaretlerden sonra 17 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında Gelibolu Kavakköy’de düzenlenen ‘’Lavantalı Tarla Günleri’’ etkinliğine katılım sağladı. Kavakköy’ün girişinde bulunan festival alanına giden Üyeler, lavanta çeşitlerinin bulunduğu tarlaları gezerek lavanta yetiştiriciliği ve kullanımı ile ilgili bilgi aldı. Festival kapsamında kurulan stantlarda lavanta fidesi, yağ çeşitleri ve kozmetik gibi özel ürünlerinin incelendiği gezi, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
Haber Merkezi