Törenin sunuculuğu uzun yıllardan beri başarı ile gerçekleştiren okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hale Çıtakoğlu’nun yaptığı programda, öğrenciler, velileri ile birlikte karne heyecanının yaşadılar. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı kapanış törenine, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cengiz Yılmaz katılarak, okul birincilerine şilt ve hediyelerini verdi. Dereceye giren diğer başarılı öğrenciler de şilt ve ödüllerini Okul Müdürü Saffet Uzel ve okul müdür yardımcıları Arzu Şen, Serap İlişe ile Murat Emre Yıldı birlikte verdiler.
Ayrıca Felsefe Öğretmeni Sinan Işık danışmanlığında Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği Model Uçak Eğitimini başarıyla bitiren öğrencilere de sertifikaları takdim edildi.
Sınav ile girilen veya Adrese Dayalı Sistem ile de kayıt yaptırılan okulun 12T sınıfından mezun olan öğrenciler törende geleneksel mezuniyet programı gerçekleştirdiler. Program sonunda öğrenciler öğretmen ve öğrenci arkadaşları ile bol bol anı fotoğrafları çektirirken 77 yıllık bir geleneğe sahip okuldan mezun olmanın gururunu yaşadılar. İşte Çanakkale Gazetesi olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyor, üniversite sınavına gireceklere, yükseköğrenime devam edeceklere, meslek hayatına devam edeceklere ve staj yapacaklara başarılar diliyoruz.
Hasan Sami Er