Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Anıl Erken cumartesi günü yapılacak düğün ile hayatlarını birleştirecekler. Düğün öncesi Umurbey’deki evde düzenlenen muhteşem kına gecesinde duygulu anlar ve sevinçler yaşanırken, genç çift kına gecesinde mutlu sona bir adım daha yaklaştılar.
Hayatını Anıl Erken ile birleştirmeye hazırlanan Beril Erinç, Umurbey’de düzenlenen kına gecesine kırmızı renkli şık elbise ile katıldı. Anıl Erken ise lacivert takım elbisesi ile Beril’e eşlik ederek damatlığa ilk adımını attı. Misafirlerini sıcak bir şekilde ağırlayan çiftin aileleri de gece boyunca misafirleri ile yakından ilgilendi. Geceye renk katan davetliler, gece boyunca müziğin eşliğinde oynayarak çiftin bu mutlu gününe ortak oldu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise kına törenine geçildi. Kına töreni için adet olduğu üzere bindallı giyen Beril Erinç, alkışlar ve türküler eşliğinde kına alanına giriş yaptı. Arkadaşlarının Beril için söylediği “Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar” adlı türkü sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Muhteşem organizasyonla gerçekleştirilen kına gecesi ile Beril ve Anıl evliliğe bir adım daha yaklaşmış oldu.
Murat Çağlayan