Eceabat’ta bulunan ve günübirlik olarak kullanılan denizi ve doğası ile tanınan tesisler Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre yapılacak ihale sonucu kiraya verilecek.
Çanakkale’nin doğasıyla, manzarasıyla, deniziyle gözbebeklerinden biri olan Kabatepe plajı ve tesisleri resmi ilana göre Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafında kiraya verilecek. Kabatepe Orman Kampı olarak da bilinen ve daha önce çadır kamp olarak hizmet veren ve son yıllarda ise günübirlik olarak hizmet vermeyi sürdüren, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı sınırları içinde yer alan kampın kiraya verilecek olması karşısında vatandaşlar daha iyi olur düşüncesinde.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’na bağlı Eceabat İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi 84Ada/1 Parselde bulunan Kabatepe Günübirlik Tesisleri’nin 3 ay süreliğine kiralama ihalesi yapılacağı belirtiliyor.
İhale, 31.05.2023 Çarşamba günü saat 11.00’da Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çamburnu Mevki İdari Bina toplantı salonunda, gerçekleştirilecek. İhalenin tahmin edilen bedeli 235 bin TL olarak belirlendi.
İhaleye katılacak olanlar Dokümanının bedelini, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığının Ziraat Bankası Eceabat Şubesi TR21 0001 0005 0369 5775 0750 10 nolu hesabına yatıracaklar. İlan ile ilgili tüm detaylar belirtilen adreste ücretsiz görülebiliyor. İlanda ayrıca, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın kiralamayı yapıp yapmamakta serbest olduğu belirtildi.
Hasan Sami Er
Foto:BHA