Eski hizmet binasından özel kalem personeli ve belediye başkan yardımcıları ile ayrılan Gökhan için yeni hizmet binası önünde sürpriz karşılama düzenlendi. Karşılama için tüm belediye personellerine teşekkür eden Gökhan yeni makamından da ilk fotoğrafını paylaştı.

GÖKHAN, BELEDİYENİN ESKİ BİNASINDAN ÇIKARAK YEŞİL HİZMET BİNASINA YÜRÜDÜ
Yapımı ekonomik kriz ve müteahhitlerin inşaatı tamamlayamaması ve çıkan birçok sorun nedeni ile yapımı uzun süren Çanakkale Belediyesi yeşil yönetim binasının yapımı kısa süre önce tamamlanmıştı. Çanakkale belediyesi birimleri yeni yeşil yönetim binasına taşınmış, taşınma öncesinde yeni hizmet binasında ilk olarak Çanakkale Belediyesi meclis toplantıları yapılmaya başlanmıştı. Çanakkale belediyesi hizmet birimleri kısa süre önce Çanakkale belediyesi yeşil hizmet binasına taşındı. Çanakkale Balık hali üstünde bulunan tüm birimlerde diğer birimler ile yeni binaya taşınma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirdi.  Uzun süren inşaat sürecinin ardından Çanakkale halkına daha ferah, daha modern bir ortamda hizmet verecek olan Çanakkale Belediyesi yeşil hizmet binası tüm birimleri ile haftanın son iş gününde vatandaşlara tüm birimleri ile hizmet vermeye başladı. Yerel hizmet binasına en son Çanakkale belediye Başkanı Ülgür Gökhan geldi. Başkan Gökhan  belediye başkanlığı makamının da düzenlendiği yeni hizmet binasına gitmeden önce  Eski Belediye Binasından Özel Kalem Müdürlüğü personelleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile beraber çıktı ve yürüyerek Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasına geçen Başkan Gökhan, eski bina çevresindeki esnafları da ziyaret ederek hepsine tek tek teşekkür etti.

YENİ YEŞİL HİZMET BİNASINDA GÖKHAN’A SÜRPRİZ KARŞILAMA
Eski belediye binasındaki çalışma ofisinden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası'nda bulunan çalışma ofisine taşınan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni belediye binası önünde personeller tarafından karşılandı. Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası önünde belediye personelleri tarafından alkışlar ile karşılanan Başkan Gökhan'a belediye içerisinde ise sürpriz bir karşılama programı düzenlendi. Başkan Gökhan, kendisini alkışlar, konfetiler ve balonlar ile karşılayan belediye personellerine teşekkür ederken, yeni binanın tüm Çanakkalelilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

MAKAMINDAN İLK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Gökhan, sürpriz karşılama töreni sonrasında yaptığı açıklama “Bu binanın yapımında gerçekten büyük emekler verildi. Mühendislik harikaları yaratıldı. Kentlilerimizden de olumlu dönüşler alıyoruz. Bu bina düz, dört köşe bir bina değil. Farklı özellikleri olan, güneş enerji sistemiyle, kapalı otoparkıyla, 800 ve 300 kişilik iki salonu ve daha birçok özelliği ile kente yakışır güzel bir bina oldu. Ayrıca kentimiz yeni bir meydan daha kazanmış oldu. Dolayısı ile Çanakkale için güzel bir eser ortaya çıktı. Sizler çalışma süresince buradan yararlanacaksınız. Çanakkale halkı da uzun yıllar bu binadan yararlanacak. Hepimize yeni binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Başkan Gökhan belediye personelleri ile çektirilen hatıra fotoğrafının ardından yeni makamında çalışmalarına başladı. Başkan Gökhan yeni yeşil hizmet binasındaki başkanlık makamından ilk fotoğraf karesinde paylaştı.
Ogün İnal