Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer öncülüğünde İl Başkanlık kurulundan bir heyet Çan ilçe başkanlığının saha programları kapsamında Çan ilçesinin köylerini ziyaret etti. Programlar kapsamında İlyasağa çiftliği köyü, Kocayayla köyü ve Karadağ köylerini ziyaret eden teşkilat üyeleri kahvede bulunan vatandaşlara kalem ve çakmak hediye ederek Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti. Programa Genel Merkez Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Çan ilçe Başkanı Ferudun Algan, Çan Gençlik Kolları Başkanı Musa Güngör ve Çan Kadın Başkanı Elmas Aygün’ün yanı sıra Çan ilçe teşkilatı üyeleri de katılım sağladı.

EL VERİN MAYIS AYINDA SON KULLANMA TARİHİ DOLMUŞ İKTİDARI SANDIĞA GÖMELİM
Kahvelerde konuşma yapan İl Başkanı Özsüer yarın seçim varmış gibi sahada olduklarını ifade ederek; Ülkemizde maalesef işler yolunda gitmemektedir. Yediden yetmişe bütün vatandaşlarımız ekonomik sıkıntı çekmektedir ve ekonomik olarak buhran yaşamaktadır. Siz değerli köylümüzün malları para etmemektedir, süt üreticisi sütün ederinden mutsuz, et üreticisi etin pahalılığından yakınıyor tarım üreticisi ise ürünlerinin giderinin gelirinden fazla olmasından yakınıyor, el verin Mayıs ayında yapılacak bu seçimlerde son kullanma tarihi dolmuş olan bu iktidarı sandığa gömelim ifadelerini kullandı.

2023 YILINDAYIZ İLYASAĞAÇİFTLİĞİ KÖYÜNDE TELEFON ÇEKMİYOR
Kahvede konuşma yapıldığı sırada yaşlı bir vatandaş köylerinde telefon çekmediğini belirtti. Çan ilçe başkanı Ferudun Algan’da köyün şebeke sorununun yıllardan beri süre geldiğini ifade ederek; Maalesef yıl olmuş 2023 fakat ülkemizin en batısının bir köyünde cep telefonları çekmiyor. Acı ama gerçek bu yaşanan sıkıntıyı biz defalarca ilgililere ilettik. Evet iş özel sektörün işi fakat iktidarın güçlü milletvekilleri bu sorunu da tek telefonları ile çözebilirler. Fakat çözmek işlerine gelmiyor demek ki çünkü burdan yeterince oy alamıyorlar. İfadelerini kullandı.

Ogün inal