Üstlendiği sorumluluk, ekip ruhu ve kararlılığı ile Çan halkına dokunan ve sorunların çözümünde rol alan Harun Arslan yapımı bitmeyen hastane yolunun tamamlanması için verdiği sözü yerine getirdi ve hastane yolu 6 ay içinde tamamlandı.

HASTANE YOLU ÇİLESİ SON BULDU
Tamamlanan Devlet Hastanesi Çan'a rahat bir yaşam sunmaya hazırlanırken bitmeyen yol çalışmaları vatandaşlar için zor günler yaşatıyordu. Yol yapım çalışmasının başlamış olmasına rağmen bitmemesi nedeniyle hastane yolunu kullanan vatandaşlarda süreç çileye dönüşmüştü. Taleplerin ve şikayetlerin artması üzerine yolun kısa sürede tamamlanacağı sözünü veren Harun Arslan, yol yapım çalışmalarının tamamlanması üzerine gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İLK İCRAATI HASTANE YOLUNU TAMAMLAMAK OLDU
Göreve geldiği 21 Haziran 2022 tarihinden çalışmalarını aralıksız sürdüren Harun Arslan, Çan halkı için kangrene dönüşen Çan Devlet Hastanesi yolu çalışmalarında "Çözüm Odaklı Yönetim" sözünün karşılığını fazlasıyla verdi. Hastane Yolunda Gerçekleştirilen Çalışma Detayları: 2100 m kanalizasyon hattı, 750 m yağmur suyu hattı,2500 m içme suyu hattı, 64 adet yağmur suyu logarı. Ayrıca tüm boş arsalara içme suyu hattı ve kanalizasyon logarı bırakıldı. Üstyapı İçin, 2050 m çift taraflı araç otoparkı, 2300 m (ara yollar) taş döşeme kullanıldı.

Ogün İnal