Çanakkale’de 36 yıllık tecrübesi ile 2 mağazası ve internet sitesi üzerinden e ticaret aracılığı ile Türkiye geneline de ve spor giyim ve malzemeleri satışı yaptıklarını belirten Gözde Spor Mağaza Müdürü Seda Güneşhan “Yılbaşı hediye alışverişleri ve spor malzemeleri ihtiyaçları için Çanakkalelileri mağazamıza bekliyoruz ‘dedi.

E MAĞAZA İLE ÜLKE GENELİNE SATIŞ YAPMAYA BAŞLADIK
1986’da Çanakkale’nin Çan ilçesinde kurulan, Gözde Spor 36 yıldır Çanakkale’de hizmet veriyor. 1990 yılında, Çanakkale merkezde papağan kuruyemişin yanındaki mağaza ile başlayan Gözde Spor yolculuğunda bugün Demircioğlu caddesindeki büyük mağazası ve Biga ilçesinde olmak üzere 2 mağazası ve e ticaret merkezi ile devam ediyor. E ticareti sayesinde Mağaza sadece Çanakkale'ye değil tüm Türkiye'ye spor ürünlerini ulaştırıyor. Gözde spor mağazası hakkında bilgi veren Mağaza Müdürü Seda Güneşhan spor ürünlerinde alıveriş yapan bütün kentlilerin mağazalarına gelerek görmelerini istedi.

ÇANAKKALELİLERİ MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ
Spor ürünlerinin kent genelinde önemli bir yere geldiğini söyleyen Seda Güneşhan; ‘’Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çanakkale’de de spor kıyafetleri kullanımı arttı. Özellikle pandemi ile birlikte rahat ve konforun etkisi ile spor giyinme ihtiyacını, Çanakkale'de mağazaları ve e ticaret aracılığı ile mağazamızda bütün spor dallarından kullanılan ürünleri barındırıyor. İçerisinde dünyanın önce gelen markaları Nıke, Adidas, puma, New balence gibi markaları, Outdoor’da da Colombia, North Face, Salomon, jack wolfskin gibi markalarında Çanakkale temsilcisi olarak hizmet veriyoruz. Kaliteyi ürünlerimizde mağazamızda müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. E ticaret ile sadece Çanakkale değil, ülkemizin her yerinde müşterilerimiz ile buluşuyoruz. Sezon sonuna doğru giderken önümüzdeki aylara göre alışveriş yapmak için özellikle uygun zaman olduğu bu günlerde bütün müşterilerimiz bekliyoruz.’’ dedi.

Murat Çağlayan