65 yaşındaki Çanakkaleli tecrübeli hoca Ahmet Duman, daha önce Çanakkale Dardenelspor, Kastamonuspor, Diyarbekirspor, Düzcespor, Turgutlsupor ve son olarak iki sezondur Alanya Kestelspor’u çalıştırmıştı.
2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Kırşehirspor, Ahmet Duman yönetiminde kendi sahasında karşılaştığı grubun iddialı ekiplerinden İskenderunspor’a 1-3 mağlup oldu.
İlk yarısı 0-2 biten karşılaşmanın ikinci yarısının 88. dakikasında bir gol daha bulan İskenderunspor karşısında 90+4’te bir gol bulan Kırşehirspor, maçtan 1-3 mağlup ayrıldı.
Bu sonuçlardan sonra İskenderunspor 33 puanla 3. Sıraya yerleşirken, Kırşehirspor ise 12 puan ile 20 takımlı grupta 17. sırada yerini aldı.
 
Kırşehir Ahi Stadında oynanan maçın hakemliklerini Ömer Faruk Gültekin, Muhammed Yıldız, Emre Doğu yaptı.
Maça Kırşehirspor, Kadem Burak Yaşar, Sinan Altınel, Doğacan Diker, Zihni Temelci, Kubilay Serbest (Dk.46 Ahmet Sun), Savaş Yorulmaz (Dk.68 Oğulcan Şahin), Onur Garip (Dk.68 Gökdeniz Varol) Ahmet Üner, Fatih Kıran, Hacı Mustafa Karabulut (Dk.77 Emre Demir), Sırat Yeşilördek kadrosuyla çıkarken İskenderunspor Muhammet Can Tuncer, Okan Dernek (Dk.61 Doğan Ateş), Onur Ramazan Toprak (Dk.81: Erkan Süer), İsmail Güven, İrfan Başaran (Dk.75 Kaan Yüksel), Enes Soy (Dk.81 Yasin Abdioğlu), Kadir Arı, Ahmet Devret, Süheyl Çetin, Ali Keten, Onur Ural (Dk.75 Uğur Akdemir) şeklinde sahada yerini aldı.
Maçın gollerini ise Dk.90+4 Doğacan Diker (Kırşehirspor), Dk.20 Onur Ramazan Toprak, Dk.31 Suheyl Çetin, Dk.88: Erkan Süer (İskenderunspor) attılar.

Haber Merkezi