Çanakkale Ticaret Borsasında yeni dönemde görev yapacak olan 49 Komite Üyesi ve 21 Meclis Üyesini belirleyecek olan seçimler saat 09.00 itibari ile başladı.

Ticaret Borsasının 7 Meslek Komitesinde yaklaşık 500 üye için Ticaret Borsasında ayrı ayrı kurulan 7 sandıkta oy kullanma işlemi saat 17.00 itibari ile sona erdi.

Ticaret Borsası seçimlerinde sandıkların oy verme işlemine açılması ile seçimlerin ilk oyunu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz Kullandı.

Deniz Oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada Ticaret Borsası seçimlerinin Çanakkale' ye hayırlı olmasını diledi.Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdullah Deniz Ticaret Borsasının tek yönetim Kurulu Başkan Adayı oldu. 

7 sandıktan 5 sandıkta Abdullah Deniz’in beyaz listesi  sandıkların tamamından zaferle çıktı.

Üyeler tercihini Abdullah Deniz’den yana kullanırken, seçimin sonunda Deniz’i ilk tebrik eden isim ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu oldu. Meclis üyelerinin itiraz olmadığı takdirde, 10 Kasım’da tekrar sandığa giderek, Yönetim Kurulu üyelerini seçmesi bekleniyor. Böylece Kaya Üzen döneminin sona ermesinin ardından Meclis Başkanı Abdullah Deniz yeni dönemde başkan seçilecek. 

Abdullah Deniz seçim sonunda yaptığı açıklamada, “Üyelerime çok teşekkür ediyorum. Çanakkale’mize hayırlı olsun. Biz çalışıp bunun gereğini yapacağız. Türkiye kazanacak. Çanakkale kazanacak” dedi

Ogün İnal