2022 büyükler Avrupa şampiyonası; 2022 U23 Avrupa şampiyonası; 2022 Akdeniz oyunlarından altın madalyalar ile dönen Milli Güreşçi Aktürk, U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 92 kilogramda mücadele eden Feyzullah Aktürk, bronz madalya maçında Kazak rakibi Rizabek Aitmukhan’ı 14-3 mağlup ederek dünya üçüncüsü oldu. Milli güreşçi Aktürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yoğun ve yorucu geçen bir sezonun sonuna geldik. Kariyerimin zirvesini gördüğüm bir sezon oldu; Elhamdülillah yeni sezonda görüşmek üzere” notunu düştü.

İspanya’nın Pontevedra kentindeki şampiyonada 1/8 turunda karşılaştığı Alman rakibi Johannes Mayer’i 10-0 mağlup eden Feyzullah, çeyrek finalde Yunan rakibi Gkivi Bliatze’yi de 10-0 ile geçerek adını yarı finale yazdırdı.
Yarı final maçı için Yunan rakibi ile ringe çıkan Aktürk 10-0 bir galibiyetle, rakibin yenerek yarı finale yükselmişti.
Yarı finalde İranlı Amirhossein Biglar Firouzpourbandpei’ye 17-6 kaybeden Feyzullah Aktürk, bronz madalya maçına çıkma hakkı elde etti.

Bronz madalya maçında Kazak rakibi Rizabek Aitmukhan ile karşılaşan milli güreşçimiz müsabakayı rahat bir oyunla 14-3 kazanarak dünya üçüncüsü oldu.
Milli güreşçi Aktürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yoğun ve yorucu geçen bir sezonun sonuna geldik. Kariyerimin zirvesini gördüğüm bir sezon oldu; Elhamdülillah yeni sezonda görüşmek üzere” notunu düştü.

Dilek Akşen