Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Balıkesir’in Havran ilçesinde kamyonet ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ve Balıkesir’e görevlendirilen sivil polis aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis memuru Hızır Bekir Baybörü’yü hastanede ziyaret etti.
Kaza,  geçtiğimiz Cumartesi günü, Balıkesir’in Havran ilçesinde Büyükdere ışıklığı kavşağında meydana geldi. Kazada, polis memuru Ü.E hâkimiyetindeki 17 UT 309 Plakalı Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ve Balıkesir’e görevlendirilen otomobil ile H.K. hâkimiyetindeki 10 GA 361 plakalı kamyonet çarpıştı.
Çanakkale Emniyetine bağlı polis aracı içinde yolcu olarak bulunan Polis Memuru Hızır Bekir Baybörü ağır yaralandı. Yaralı polis memuru 112 Sağlık Ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı.
ÇANAKKALE VALİSİ KAZA GEÇİREN POLİS MEMURUNU HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş,  trafik kazasında yaralanan polis memuru Hızır Bekir Baybörü’yü tedavi gördüğü Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.
Trafik kazasında yaralanan polis memurunun durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Aktaş, yaralı memurun ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş’a hastane ziyaretlerinde, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve eşi Esra Karaduman ile Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar ve Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin eşlik etti.
Dilek Akşen