Hafta sonunda yapılan kahvaltıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Kepez Belediyesi Halk Bahçesinde düzenlenen etkinliğe CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP Kepez Belde Başkanı Kudret Şahin, CHP eski İL Başkanlarından İsmet Güneşhan,  Hamza Karagöz, CHP Kepez Belde örgütü yönetim kurulu ve çok sayıda partili katıldı. Cumhuriyet Halk Partilileri bir araya getiren etkinlikte konuşma yapan CHP Belde Başkanı Kudret Şahin, düzenlenen etkinliğinin amacının birlik ve beraberliği arttırmak ve CHP Kepez belde başkanlığına katılan 147 yeni üyeye parti rozeti takmak olduğunu ifade etti. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’da etkinlikte yaptığı konuşmada Bu etkinlikte bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti. Etkinlikte 147 yeni üyeye rozet takılacağını da ifade eden Arslan  altı okun ilkelerine,  özgürlük ve adalet mücadelemize 147 yeni heyecanlı isimlerin katılmasından memnunuz. Önümüzdeki seçimlerde 13. Cumhurbaşkanının Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olacağını ifade ederek, geliyor gelmekte olan” dedi.

CHP AİLESİ BÜYÜYOR, GÜÇLENİYOR
Etkinlikte son konuşmayı yapan CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’da konuşmasında Türkiye için çok hayati bir seçime doğru ilerlediklerinin altını çizerek,” Türkiye’ de özgürlükler,  adaleti vatandaşları çok zorlayan hayat pahalılığı ile ilgili mücadelemiz sürüyor sürecek, vatandaşlarımız seçimler sonrası yeni bir Türkiye’ye uyanacak. İşimiz zor yükümüzde ağır biliyoruz. Türkiye’de ekonomi başta olmak üzere hayatı zorlaştıran tüm sorunları çözmek için yoğun bir çalışmaya gireceğiz ve iktidarımızda ilk 90 gün de yapacaklarımızı bile belirledik. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşaması Türkiye’nin daha güçlenmesi için millet ittifakının seçildiği ilk gün çalışmalarımıza başlayacağız. Bugün burada cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadeleye bende varım diyen 147 yeni üyemize rozetlerini takacağız. CHP ailemiz her geçen gün büyüyor biz bu büyük aile ve ittifak partileri ile birlikte yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.  
 
147 YENİ ÜYEYE ROZETLERİ TAKILDI
Konuşmaların ardından CHP Kepez belde başkanlığına gelerek kendilerini CHP’li yapan imzaları atan 147 yeni üyeye rozetleri takıldı. Yeni üyelere rozetlerini , CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP Kepez Belde Başkanı  Kudret  Şahin, CHP eski İL Başkanlarından İsmet Güneşhan,  Hamza Karagöz taktı.

Ogün İnal