"Aç Tavuk Darı Ambarını Deler" atasözünü hatırlatan hırsızlıkta Bayramiç Yediemin otoparkından araç çalmayı kafasına koyan hırsız film sahnelerini aratmayan bir hırsızlık  macerasına girişti.

Herşeyi Hesapladı Ama!
Akıllara durgunluk veren "bu kadar cesaretede pest doğrusu" dedirten olay Bayramiç Yediemin Otoparkında yaşandı. Bayramiş Yediemin Otopartkından araç çalmak için plan yapan hırsız akıllara durgunluk veren bir Maceraya atıldı. İlk Olarak yedi emin otoparkının içine giren Hırsız yediemin otoparkının zincirle bağlı demir kapalarını kırmak için harekete geçti. içeriden çıkaracağı araç için kapıları açması gerektiğini bilen hırsız yediemin otoparkındaki traktörü çalıştırarak yediemin otoparkının kapılarını traktör ile kırarak açtı. Teknolojiden anladığı belli olan hırsız yediemin otoparkına gelriken ve içeri girerken kayıtta olan güvenlik kameralarının bulunduğu ofisede girerek kameraların bulunduğu odadaki görüntülerin kaydedildiği bilgisayarı yerinden alarak ofisin dışına çıktı. Otoparktaki bir kamyoneti çalmak için bu planı yapan hırsız bilgisayarıda kamyonete yükledi. Bu hırsızlık için günlerde gözlem yaptığı belli olan ve en sonunda da kamyonet çalma oprasyonunu gerçekleştiren hırsız kamyonede bindi traktör ile yıktığı giriş kapısından çıkarak kaçmaya başiladı. ancak hırsızın hesaplamadığı küçük bir detay vardı.

Hırsızın Hayalleri Dere Yatağında Son Buldu
kamyonetin ağırlığını ve zeminin yumuşaklığını hesaplamayan hırsız Karamenderes çayından karşı yöne doğru geçmek isteyen hırsız'ın kullandığı Kamyönet battı. hırsız kamyoneti battığı yerden çıkarmak için uzun uğraşlar sergilesede bunda başarılı olamadı. komyoneti yediemin'den çalmak içöin belkide günlerce plan yapan hırsıs adeta derede takıldı. Emekli bir polisin ihbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri geldi.  Hırsızlık operasyonunu gerçekleştirmek için günlerce plan yapan ve planınıda eksizlik uygulayarak başarılı olan hırsız dereyatağında batınca hayalleri suya düştü. hırsız yakalanacağını anlayınca olay yerinden koşarak kayıplara karıştı. Emniyet güçleri yedieminden kayneteti çalma başarısı gösterip dereyatağında takılan hırsızı heryerde arıyor.

Ogün İnal