Türkiye’nin en yaygın sağlık grubunun bir parçası olan ve 2019 yılından bu yana hizmet veren MedicalPark Çanakkale Hastanesi’nin düzenlediği ve Aile Hekimleri Derneği’nin de katılımıyla gerçekleşen toplantı öncesinde konuşan ve etkinlikten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Genel Müdür Erkan Erdem, “Öncelikle böyle bir etkinliğin düzenlenmesi için büyük çaba sarf eden Genel Müdür Yardımcısı Gülcan Yazğan’a teşekkürlerimi iletirken, aynı zamanda değerli ve kıymetli hekimlerimizin katılımı ile böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum” dedi.
Yapılan bu toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Çanakkale MedicalPark Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem, “Hekimlerimiz iki kurum arasında bilgi alışverişini ve sıcak ilişkilerin devam etmesini sağlamak için bu etkinlikte bir araya geldiler” dedi.
Duygularını ifade eden Medical Park Çanakkale Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özkan Özger ise “Medical Park Çanakkale olarak büyük ve güzel bir aileyiz. Bu anlamlı toplantıda bizleri yalnız bırakmayan Aile Hekimleri Derneğine ve Aile Hekimleri Dernek Başkanı Sayın Özgür Alavcıya teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde hem sağlık alanında sunacağımız hizmetler, hem de böyle güzel etkinlikler ile dostluk bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Aralarında fikir alışverişi yapan ve gerçekleşen sohbet ile moral depolayan Hastane yöneticileri ve hekimleri ile Dernek yöneticileri ve üyelerinin karşılıklı iyi niyet dilekleri sunmasını müteakip etkinlik sona erdi.

Haber Merkezi