The Pide kapılarını açtı
İşletme sahiplerinden Gülden Köse, “Emlak sektöründen sonra, gıda sektöründe de adımızı duyurmak istedik. Bu yeni bir marka ve inşallah bizimle birlikte Çanakkale’den doğan bir marka ile kurumsallaşacağız” dedi.
Çarşı içerisinde uygun fiyat politikaları ile gıda sektöründe hizmet verecek olan üç ortak The Pide’nin kapılarını açtı.
İşletme sahiplerinden Gülden Köse, “Biz üç ortak,  Caner Gençosmanoğlu ve kız kardeşim Gülşah Candan ile birlikte yeni bir sektöre girmek istedik. Emlak ve inşaat sektörü biraz dar boğaza girdi. Emlak sektöründe de devam ediyoruz. Ofisimiz de restoranımızın hemen üst katında.  Gıda ölmeyen bir sektör, bu sokak çok hareketli.  Uzun süre araştırmalar ve görüşmeler yaptık. Sonuç olarak kendi markamızı yaratmak istedik ve Çarşı Caddesi’nde The Pide’yi açtık.  Bu yeni bir marka ve inşallah bizimle birlikte Çanakkale’den doğan bir marka ile kurumsallaşacağız.  Fiyat politikamız çok uygun. Biz yerel esnafla çalışıyoruz. 16 kişiye de istihdam sağlamanın da ayrıca mutluluğu içerisindeyiz. Çalışanlarımız çok genç ama erken yaşta iş hayatına atılmış deneyimli personeller. Tüm Çanakkale halkını lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz” dedi.

Dilek Akşen