Yenice’nin markası parlıyor
Açılışa Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Kobak Süt ve Süt Ürünleri Müdürü Hüseyin Turna, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Başer; “Öncelikle Yenicenin markası olan Kobak Gıda’yı kutluyorum. Yenice bu anlamda Çanakkale’nin parlayan yıldızlarından bir tanesi, yaklaşık olarak günlük 250 ton süt üretimimiz var. Bunun da büyük bir kısmını burada Kobak Süt ve Süt Ürünleri katma değer oluşturarak peynire ve süt ürünlerine dönüştürülüyor. Bu da ayrı bir değer hem istihdam açısından, hem üretime katkı açısından, hem ev ekonomisine katkı açısından bu tarz faaliyetleri önemsiyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız da,; “Bu zamanda üretici olmak çok önemli istihdam sağlamak çok önemli. Ben Kobak Süt ve Süt ürünlerini 8. Şubesi nedeniyle tebrik ediyorum, Allahtan hayırlı Kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

KOBAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Kobak Süt ve Süt Ürünleri Müdürü Hüseyin Turna da, “Yenice, Çan, Biga Merkez ve Biga ada mahallesi şubesi, Edremit şubesi, Çanakkale Merkez ve Çanakkale Kepez Şubesinden sonra 8. Şube olaraktan Esenlerde yeni şubemizi açmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fabrikadan halka satış yaparak, büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Seda Atan