Vali İlhami Aktaş, Gaziler Günü nedeniyle kahraman gaziler ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
 
Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan Keskin’in eşi Ayten Keskin’i, Kıbrıs Gazisi Celal Muslubaş ve Kıbrıs Gazisi Nejdet Kabasakal’ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, gaziler ve aileleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan Keskin’in eşi Ayten Keskin’e, Kıbrıs Gazisi Celal Muslubaş, Kıbrıs Gazisi Nejdet Kabasakal ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
 
Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan Keskin’in eşi Ayten Keskin, Kıbrıs Gazisi Celal Muslubaş ve Kıbrıs Gazisi Nejdet Kabasakal, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Her fırsatta kahraman gazilerin yanında olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Vali İlhami Aktaş, “Vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan kahraman gazilerimize sağlık ve mutluluk, ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 
Vali Aktaş’a ziyaretlerinde , Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer de eşlik etti.