İstişare toplantısında Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanı Oğuzer Akgün, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay, Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Suat Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Özgür Özel, Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, geçmiş dönem Ülkü Ocakları İl Başkanlarından Evren Yalçın ve Selçuk Birer, Ülkü Ocakları ilçe başkanları ve yönetimleri hazır bulundu.

SİVAS AÇIK HAVA TOPLANTISI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI
İstişare toplantısında konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım cumhuriyetin 100. Yılına yaklaşılırken 2023’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine bütün imkan ve inancıyla hazırlanıyoruz. Bu kapsamda “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarına başlıyoruz. Yine bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Sivas Kongresi’nin ruhuyla, yine Sivas ilimiz merkez olmak suretiyle “Amasya, Tokat, Çorum, Yozgat” il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Temalı Açık Hava Toplantılarının ilkini Sivas Cumhuriyet Meydanında inanılmaz bir yoğunluktaki katılım ile gerçekleştirdik. Sivasta alanı dolduranlar güçümüze güç kattılar. Sivas açık hava toplantısında, Gözü olup görmeyene, kulağı olup duymayana, dili olup söylemeyene, kalbi olup çarpmayana Sivas Cumhuriyet Meydanı'ndan yükselen ses “ayaktayım ve buradayım” dedik. 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas’ta yaptık, kampanya dönemini buradan başlattık. Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe korkakları ürkütüyoruz, yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Yürüyüşümüz devam edecek” dedi.

İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRÇOK KONU MASAYA YATIRILDI
İstişare toplantısında Ülkü Ocaklarının faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde yapılırken üniversitelerde ve ülkede terör faaliyetlerinin önüne geçilmesi konuları da görüşüldü. Son dönemde tamamen türk yapımı olan yerli araba , iha ve siha gibi projelerin Türke büyük güç kattığını ve bu projelerle Türkiye’nin daha da güçlendiği konusu konuşuldu: toplantıda ülkü ocaklarına olan ilginin arttığı da belirtilerek ülkücü gençliğin sayılarının artırılması için çalışmalar yapılması üzerinde konuşmalar yapıldı. İstişare toplantısının ardından gecenin anısına hatıra fotoğrafı çekildi. O gece Çanakkale’de konaklayan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, cumartesi sabahı hafta sonu Bursa’da yapılacak olan Aday Belli Karar Net" açık hava toplantısına katılmak üzere Çanakkale’den ayrıldı.

Ogün inal