Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu, kalite komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu Kalite Komisyonu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Akademisyenlerinden ve Yüksekokulu Birim Kalite Komisyonu Sorumlusu olan Prof.Dr. İlknur AK’ın katılımlarıyla toplandı.

Toplantıya Yüksekokulu kalite komisyon üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Ümüt Yiğit, Dr.Öğr.Üyesi Serpil Odabaşı ve Dr.Öğr.Üyesi Savaş Gürçay’ın yanı sıra, Gemi İnşaatı Programından Dr.Öğr.Üyesi Yavuz Hakan Özdemir,  ile Öğr.Gör. Burak Gözütok, Sualtı Teknolojisi Programındn Öğr.Gör. Çetin Kedioğlu ve Mekatronik Programından Öğr.Gör. Süleyman Özer’de katıldı. Yüksekokul kalite güvence faaliyetleri, atılacak adımlar ve alınacak önlemler hakkında istişarelerde bulunan komisyon, 3 saatlik toplantının ardından kısa ve orta vadeli eylem planını oluşturuldu. Komisyon, yüksekokulun uzun vadeli stratejik hedeflerini ise tekrar gözden geçirerek pekiştirdi.

Haber Merkezi