Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu 5. Çanakkale Tarım Fuarına katılarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Agonya Fuarcılık organizasyonundaKepez Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'ın açılış konuşmasını yaptığı Tarım Fuarına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal da katıldı.
 
5. Çanakkale Tarım Fuarı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman; “İlimizin öncelikli sektörlerinde ilk sırayı tarım ve tarıma dayalı sanayi alıyor. Çanakkale’nin tarıma dayalı sanayii ve üretimi her geçen gün üzerine koyarak büyümeye devam ediyor. Küresel iklim krizinin etkisini arttırdığı dünyamızda tarımın önemi her geçen gün artıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen Çanakkale Tarım Fuarı’nın sektör temsilcilerimiz için yeni teknolojilerin ve yeni üretim modellerinin yerinde görülerek, verimliliklerine ve üretim maliyetlerine olumlu katkı sağlamasını ve Çanakkale’mizin de en kısa sürede gerçek bir fuar alanına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi. ÇTSO Yönetim Kurulu temsilcileri Fuarda stant açan firmaları ziyaret ederek başarılı ve bereketli bir fuar geçirmelerini diledi.
 
Haber Merkezi