Bağışlanan 36 adet Walker’in (Hasta Yürütücü) teslim töreninde yapılan konuşmalarda söz alan Başkan Orhan Dom, “Biz Beşiktaşlılar Derneği olarak Sayın Sağlık İl Müdürüm Gökhan Baştür’e ve Hastane Başhekimiz Sayın Hasan Keser beyefendiye teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiği kadar böyle bir imkânı sunabildiysek ne mutlu bize. Kendilerine bu hediyelerimiz kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdılar, bu ilk adım olsun. İleriki ortamlarda bir şey olursa her zaman yardıma açığız. Bu konuda elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız.” Dedi.
Daha konuşan Sağlık İl Müdürü Gökhan Baştürk, “Beşiktaşlılar Derneğimiz bu özverili davranışları ve bu bağışlarından dolayı teşekkür ederiz. İnşallah faydalanacak hastalarımız için fark eder. Bu bir başlangıç olsun ve diğer yardımseverlere de örnek olsun” dedi.
Hastane Başhekimi ise yaptığı konuşmada, “Çanakkale Devlet Hastanesi olarak Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür ediyoruz. İhtiyacımız olan bir malzemeydi, Bu güzel hediyeleri ve bağışları için Dernek başkanı başta olmak üzere bütün derneğimize teşekkürler” dedi.

Hasan Sami Er