2022-2023 Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Çanakkale Dardanel transfer startını verdi. Kulüp Enes Şimşek ile sözleşme imzalayarak 1995 doğumlu sporcuyu renklerine kattı.

Çanakkale Dardanel 2022-2023 sezonunda mücadele etmek için futbolcu transferine başladı. Kulüp yönetimi Dardanel Spor Tesislerinde imzalanan sözleşme ile Enes Şimşek’i renklerine kattı.
İmza sonrası Çanakkale Dardanel Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver bir açıklama yaparak 2022-2023 sezonunun ilk transferini yaptıklarını belirterek, “İlk transferimiz Tekirdağspor’den Enes Şimşek oldu. Şimşek, yıllardır Tekirdağ sporda başarılı bir oyuncumuz, ailemize kattığımız için çok mutluyuz” dedi.
Önümüzdeki sezon kırmızı beyazlı formasıyla Çanakkale Dardanel’de mücadele edecek Enes Şimşek Dardanel’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek başarı için elinden geleni yapacağını belirterek, “Çanakkale Dardanel’e geldiğim için çok mutluyum, çok köklü bir camia. Öncelikle İbrahim hocama ve Niyazi başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çanakkale Dardanel’i hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 1995 Sakarya doğumlu olan Enes Şimşek futbola Sakarya Spor’da profesyonel olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Manavgat Evrenseki, Sandıklıspor, Serdivan Spor ve son olarak Tekirdağ Spor’da oynadı.
Hasan Sami Er