Görevi devreden eski Başkan Hüseyin Soykan, “2013-2016 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi, 2016-2019 yılları arasında Yönetim Kurulu Sekreteri ve 2019'dan bu güne kadar da siz çok kıymetli meslektaşlarımızın teveccühleri ile büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Çanakkale Mali Müşavirler Odası Başkanlığı görevimi bugün 25. OlağanGenel Kurulumuzda göreve seçilen Oda Başkanımız Hakkı Alacaoğlu ve yeni Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma devir ettim.

Son üç yılı Başkan olmak üzere dokuz yıllık görev sürem boyunca birlikte çalıştığım destek ve katkılarını hiç bir zaman esirgemeyen başta değerli üyelerimiz olmak üzere odamızın tüm kurul ve komisyon üyelerine, çok kıymetli oda personellerimize TÜRMOB'umuzun çok değerli başkan ve kurul üyelerine, odalarımızın çok değerli başkan ve yöneticilerine, tüm sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine, kamu kurumlarımızın çok kıymetli müdürleri ve çalışanlarına, odamıza ve mesleğimize gösterdikleri ilgi ve alakaları için basınımızın çok değerli emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde oda kurullarımız ve komisyonlarımızda görev alacak olan tüm meslektaşlarımıza ayrı ayrı en içten duygularımla sonsuz başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.
 
Görevin ardından SMMM Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Alacaoğlu odada düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi. Alacaoğlu yeni yönetim kurulu üyeleri ile SMMM Futbol Takımını ziyaret etti. Çanakkale SMMM Odası Futbol Takımı kaptanı Mesut Topaloğlu oldu. Oda Başkanı Alacaoğlu futbol takımını seçerek, üyelerimiz ve aileleriyle eğlenceli bir futbol maçı gerçekleştirdi.

Şenay Azman