Çanakkale Erzurumlular Derneği, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 107’nci ve Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104’ncü yıldönümü dolayısıyla, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlit programı gerçekleştirdi.

Çanakkale Erzurumlular Derneği tarafından kurulduğu 2013 yılından bu yana her yıl Mart ayının ikinci haftasında gerçekleştirdiği 7. geleneksel ‘Zafer Haftası’ etkinliği kapsamında; Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümü nedeniyle, Kocatepe Camii'de aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlit okutuldu. Dernek Yönetiminin üyelerden sağladığı bağışlarla yaptırmış olduğu bin kişilik Yoğurt, bulgur pilavı, irmik tatlısından oluşan ikramda bulunuldu.

Camii ve Eğitim Fakültesi Dekanlığı bahçesinde;  üniversite öğrencileri ve vatandaşlara dağıtılan ikrama, öğretmen adayı gençler ile halk büyük bir ilgi göstererek hayırda bulunanlara teşekkürlerini iletti. Dernek Onursal başkanı Mehmet Akgün ve çok sayıda üyenin katılımlarından dolayı duyduğu büyük memnuniyeti ifade ederken, Dernek Başkanı Salih Karslıoğlu de dernek yönetimi adına programa katılanlara ve hayırda bulunan üyelere teşekkür etti.