Çanakkale Valiliği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokole; Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, İl Milli Eğitim Müdür V. Murat Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok katıldı.
 
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde, inşa edilecek okulda gıda teknolojisi alanı başta olmak üzere ihtiyaç halinde müfredatı kapsayan başka alanların da açılacağı mesleki ve teknik eğitimle ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünü karşılamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu arasında arsa bağışı protokolü imzalandı.
 
Vali İlhami Aktaş burada yaptığı açıklamada; “Ezine Organize Sanayi Bölgesinde hem öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacak hem de sanayimizin en büyük sorunlarından biri olan nitelikli iş gücü sorununa çözüm olacak bir projeye birlikte başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Çanakkale’mize hayırlı olsun” dedi. Protokol, Çanakkale ve Ezine’ye hayırlı olması temennileriyle imzalandı.
 


Kaynak: Haber Merkezi