Çanakkale’nin Kepez Beldesinde 5 Şubat gecesi yaşanan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayı ile alakalı gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

5 Şubat gecesi saat 23:00 sıralarında Kepez Beldesi Hamidiye Mahallesi Hamidiye Camii önünde S.Y.’nin, silahla ateş etmek suretiyle yaralandığı ve sonrasında hastanede hayatını kaybettiği olayla ilgili İl Emniyeti Müdürlüğü ekiplerinin derinleştirdiği soruşturma kapsamında11 kişi gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli İntepe mevkiinde saklandıkları evde 6136 Sayılı Kanun Kapsamına giren çok sayıda suç aleti ile birlikte yakalandı. Olayın diğer firari şüphelisi 1 kişi de il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Derinleştirilen soruşturma kapsamında, olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslara yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen ayrıca suçu ve suçluyu kayıran şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında gözaltına alınan şahıslar bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.