Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen ve vefat eden  İsmet Badem’in adını verdiği sezon tamamlandı. Sezon  Anafartalar Spor Salonunda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.  695 aktif sporcuya şilt ve madalyanın dağıtıldığı törene  Rahmetli İsmet Badem'in eşi İffet Badem, oğlu Cihangir Badem, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, TBF Eğitim Kurulu üyesi Alaeddin Yakan ,TBF Hakem gözlemcisi Mustafa Arda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, antrenörler sporcular ve veliler katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından  liglerinde dereceye giren takımlara, en iyi oyunculara, yılın basketbol hakemlerine, tesis amirlerine ve sağlık personellerine madalya kupa ve teşekkür belgeleri  Rahmetli İsmet Badem'in eşi İffet Badem oğlu Cihangir Badem Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş TBF Eğitim Kurulu üyesi Alaeddin Yakan ,TBF Hakem gözlemcisi Mustafa Arda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve antrenörler tarafından verildi.
Yılın Şükran Ödülü Amatörü Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil’in yerine Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir alırken, Yılın Destek Ödülünü ise Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü  Sedat Bektaş aldı.
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi