Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası’nın Başkanı Ayhan Engin güven tazeledi. Oda üyelerinin büyük ilgi gösterdiği seçim sonucunda rakibine 100'e yakın fark atan Engin üçüncü kez oda başkanı seçildi.
 
Çanakkale Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası yeni dönem başkanını seçmek için 17. kez sandık başına geçti. En çok üyesi bulunan esnaf odalarından bir olan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlık seçimleri  Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Salonunda yapıldı.  17. Olağan Genel Kurulda çoğunluk sağlandıktan sonra divan oluşturuldu.  Divanın oluşturulması ile başlayan Genel Kurulda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  Ardından odanın denetim ve faaliyet raporları  okutularak oylamaya sunuldu. Raporların oylama sonucu kabul edilmesinin ardından divana adaylık listeleri sunuldu.  17. Olağan Genel Kurula iki aday yarış için başvurdu.   mevcut oda başkanı Ayhan Engin ve Orhan Topçu adaylığını açıkladı.
Gündemde yer alan konuşmalar maddesinde adaylar vaatlerini ve oda için yapacakları çalışmaları  bir kez daha üyelerle paylaştı.   Konuşmaların ardından Divan Kurulu Genel Kurulu Seçim Kuruluna devrederek seçimlere geçildi. Oda Üyeleri yeni dönem Çanakkale Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerini seçmek için sandık başına gitti. Saat 17.00'ye kadar devam eden oy verme işleminin ardından sandıklar açıldı.1. Nolu sandıkta Ayhan Engin 131 oy, Orhan Topçu ise 85 oy aldı. 2.Nolu Sandıkta ise Ayhan Engin 125 oy, Orhan Topçu ise 75 oy aldı. Seçimlerde her iki sandıkta oy kullanan üyelerin 256' sının oyunu alan Ayhan Engin güven tazeleyerek yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Adaylardan Orhan Topçu ise üyelerin 160'ının oyunu aldı.
 
Ogün İnal