Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Behram Köyü Muhtarı Numan Türkay, Ayvacık İlçe Özel İdare Müdürü Sami Sezer, Assos Otelcileri Dernek Başkanı Erdal Çakır, Assos bölgesinde faaliyet gösteren otel ve işletme sahipleri ile İl Özel İdaresi ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerinin de bulunduğu incelemede Vali İlhami AKTAŞ, devam eden “Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Assos Antik Liman Kaya Düşmesi Islahı Projesinin en kısa sürede bitirilmesinin planlandığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Bu proje ile başta vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak ilimizde tarih ve turizm bölgeleri arasında önemli bir yere sahip olan Assos Antik Limanı daha değerli hale getirerek Assos’u Dünya turizmine açacağız” diye konuştu.

Yapılan incelemelerin ve değerlendirmelerin ardından Assos Antik Limanında faaliyet gösteren işletme sahipleri “Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” kapsamında yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali İlhami Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 


Kaynak: Haber Merkezi