10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile  Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Sağlık Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Suat Özen, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1’ Nolu Şube Başkanı Resul Can ve Bayındır Memur Sen Başkanı Ferhat Yavuz Boğaz Medyayı ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladılar.  
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi Boğaz Medya’yı ziyaret ettiler. İl Sekreteri Doğan Ateş, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve il yöneticilerinin yer aldığı ziyarette CHP Heyeti Boğaz Medya bünyesinde çalışan Gazetecilerin gününü kutladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, gazetecilerin sorunları, basın camiasının yaşadığı sıkıntılar,  sansürler ve daha bir çok konu konuşuldu.  Ziyaretten dolayı Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve çalışanlar Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimine teşekkür ettiler.
Boğaz Medyayı ziyaret eden bir başka heyet ise Sağlık Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Suat Özen, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 Nolu Şube Başkanı Resul Can ve Bayındır Memur Sen Başkanı Ferhat Yavuz oldu. Sendika Başkanları Boğaz Medya’yı ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladılar.  Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya gelen başkanlar ziyarette ülke gündemini, memurların ve yerel medyanın sorunlarını konuştular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, başkanlara teşekkür etti.

Ogün İnal