Kahveciler Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlandı. Genel kurulun Divan Başkanlığına Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Divan Başkanvekilliğine Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, katip üyeliklerine ise Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Karabiga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Özbahadır getirildi.
 
Genel kurulda konuşan Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, “Güven tazeleyerek seçilen İlhan Yavuz Başkanımı, yönetim ve Denetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, “Bugün tek adaylı bir genel kurul gerçekleştirmemize rağmen yoğun bir katılımla bizler yalnız bırakmayan, bizleri daha da güçlendiren, bizlerin mücadele gücünü arttıran tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de benimle birlikte zor bir görevi yüklenen yönetim kurulu asil ve yedek üyelerimizle denetim kurulu asil ve yedek üyelerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte Biga Kahveciler Esnaf Odası'nın her bir üyesi için çok çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın”  dedi.
 
Genel kurulda 35 yıldır kahvecilik mesleğiyle uğraşanlara, oda da görev yapmış ve emeği olan kişilere plaket verildi.
 
Biga Kahveciler Esnaf Odasının yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Başkan: İlhan Yavuz.
Yönetim Kurulu Asil: Ali Akçak, Hasan Gür, Yakup Koca, Galip Akbaş, Hüseyin Tekin, Mehmet Gül.
Yönetim Kurulu Yedek: Mustafa Özçelik, Melih Metin, Semih Balcı, Selman Uysal, Yücel Türkdal, Gültekin Özaydın, Semet Akbalık.
Denetim Kurulu Asil: Hasan Akarsu, İsmail Aydın, Yalçın Uslu.
Denetim Kurulu Yedek: Ahmet Çevik, Sercan Pekçetin, Binnur Turan.
 
Ogün İnal