Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Özden Yurdakul, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri'nin katılımı ile gerçekleşti.
 
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, yapılan akademik çalışmalar, bilimsel yayınlar ve Spor Bilimleri Fakültesi projelerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Prof.Dr. Sedat Murat akademisyenlere bir konuşma gerçekleştirdi. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir akademik yıl dileklerini ifade etti. Program Rektör Prof.Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç ve Öğretim Üyelerinin katılımı ile 29.09.2021-30.09.2023 Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanan Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nün belgesinin duvara asılmasıyla devam etti.
 
Daha sonra geleneksel pasta kesimiyle Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul toplantısı sona erdi. Rektör Prof.Dr. Sedat Murat Öğrencilerle bir araya gelerek Spor Bilimlerinin önemiyle ilgili bilgiler paylaştı.
 


Kaynak: Haber Merkezi