“Bu büyük hizmettir ve birlikte başardık”
 
Kepez Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Birol Arslan başkanlığında Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Mecliste faaliyete geçen arıtma tesisi ile ilgili görüşüldü. 

Gündem değerlendirmesi yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan “Kasım ayında en önemli gündem maddesi kuşkusuz arıtma tesisimizin hizmete girmesiydi. Söz verdiğimiz gibi 28 Ekim tarihi itibari ile içme suyu arıtma tesisimizi tamamladık ve şebekelerimize arıtılmış suyu vermeye başladık. İçme suyumuz ile ilgili sertlik ve PH değerlerini günlük  hazırladığımız sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Bu büyük bir hizmet, birlikte başardık. Bu gurur hepimizin” dedi.   
 
Mecliste faaliyetlerden bahseden Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan beldede engelsiz aracın da hizmete girdiğini hatırlattı. Gündem maddeleri içinde yer ala Kepez Spor Kulübü Derneği’ne nakdi yardım yapılması konusu görüşüldü. Kreş ve gündüz bakımevi yönetmeliğinin revize edilmesi ele alındı. Yönetmelik komisyonuna havalesi yapıldı. Beldede isimsiz caddelere isim  verişmesi ve mükerrer olanlarla ilgili düzenleme yapılması gündemde yer buldu.  
 
Şenay Azman