Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kentteki vaka artışına dikkat çekti. Vatandaşları artan Covid-19 vakalarına karşı dikkatli olmaya çağıran Başkan Gökhan aşı uyarısında da bulundu.

Başkan Gökhan yaptığı açıklamada, “Kentimizde Covid-19 vaka sayılarının her geçen gün artıyor olması hepimizi üzüyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. En önemlisi de mutlaka aşı olalım, eksik aşımız kalmasın. Unutmayalım ki virüsten korunmak birbirimizi korumakla başlar” dedi.

“Sevdiklerimizle aktivitelerimize ara veriyoruz” diyen Başkan Gökhan, “Değerli Çanakkale halkı, sevgili hemşehrilerim; kış mevsimiyle birlikte koronavirüs vaka sayıları ne yazık ki yeniden artmaya başladı. Vakaların çoğunlukla kalabalık aktivitelerden; akraba, arkadaş ve komşu buluşmalarından kaynaklandığı gözlenmektedir. Bu sebeple, lütfen bu tür buluşmaları erteleyelim, zorunlu olmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Hastalığın çok hızlı yayılım gösterdiğini unutmayalım. Sağlıklı günler temennimle” ifadelerini kullandı.

Mine Tarım