Çanakkale Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile her yıl düzenlediği Cumhuriyet Konserinde bu yıl ünlü sanatçı Melek Mosso sahne aldı. Özgürlük Parkında gerçekleştirilen konsere soğuk havaya rağmen ilgi büyük oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile her yıl çeşitli etkinlikler düzenleyen Çanakkale Belediyesi, bu etkinlikler kapsamında bir de Cumhuriyet Konseri gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısı ile gerçekleştirilemeyen konserde bu yıl Melek Mosso sahne aldı. Konsere vatandaşlar adeta akın etti. Hava soğuk olmasına rağmen katılımın yüksek olduğu konserde Mosso sevilen şarkıları seslendirerek yürekleri ısıttı. 
Hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düştüğü soğuk akşamda, Melek Mosso, şarkılar eşliğinde sahneye çıktı.  Zaman zaman orkestrasına dönen ve üşüyüp üşümediklerini de soran sanatçı Mosso, soğuk havaya rağmen performansını bir an bile düşürmedi.  Sahne önünü dolduran Çanakkaleliler de Merlek Mosso’nun seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Hasan Sami Er