Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD) hafta sonu İskele Meydanı'nda, Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası düzenledi. Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Kan Ver, Can Ver, Umut İçin Sür' etkinliğinde bugüne kadar toplanan en yüksek bağış toplandı.
 
Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Kan Ver, Can Ver, Umut İçin Sür' etkinliğinde, pandemi sürecinde artan kan ihtiyacı ile birlikte zorlu tedavi süreçleri geçiren hastalar ve hasta yakınları için hem moral olmak hem de kan ve kök hücre bağışı konusunda farkındalık yaratmak hedeflendi.

KIZILAY, etkinlik günü Kan Bağışı Otobüsü ve İkram Aracını İskele Meydanı'nda hazır bulundurdu. Dernek adına yapılan açıklamada, “Çanakkale Motosiklet Derneği’nin düzenlemiş olduğu kan ve kök hücre bağışında bugüne kadar en yüksek bağış toplanmıştır. kan ve kök hücre bağış kampanyasına desteklerini esirgemeyen herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere En başta bu etkinliği yapmamızı sağlayan vakitlerini ayırıp fikirlerini uygulamaktan çekinmeyen tüm ÇAMOD ailesine, Gelibolu 1915 Motosiklet Derneği ‘n e, Çanakkale TürkChopper MK’ye, Bandırma Elit ve destek olan tüm bireysel motorculara çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, kanınız can oldu” ifadelerine yer verildi.
 
Hasan Sami Er