Ece Hayder (Eceabat Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği) üyeleri Gelibolu Kuşçu Parkı’nda sokak hayvanları için bir araya geldi. İkinci el ürünleri satıp, mama alan hayvan severlere ilkokul öğrencilerinden destek de geldi.
 
 
“Biz bu hafta da sokak hayvanları yararına Gelibolu Kuşçu Parkındayız” diyen Ece Hayder üyeleri, “Hiç bir zaman kolayı seçmedik, hiç pes etmeyi düşünmedik. Mamamız yoksa buluruz dedik, kolları sıvadık. İkinci el ürünler topladık, pazara gittik sattık. Ne kazandıysak son kuruşuna kadar mama aldık. En büyük kazancımız da küçük kalpleri kazandık. Bizim çabalarımızı gören,
Eceabat Köprülü Hamdibey İlkokulu "Bir Mama da Benden Olsun Projesi” kapsamında ürünler toplayıp bize teslim ettiler. Başta okul müdürümüz Hamit Yılmaz, Sınıf öğretmeni Esengül Kerem ve tüm öğretmenlerimize, minik kalplere, minik kalplerimizin velilerine sonsuz teşekkürler. Ayrıca bu ürünleri toplayıp bize ulaştıran güzel yürekli can dostlarımız. Gönderdiğiniz ürünleri dönüştürüp mamaya çevirdik. Hepinize yürekten tüm kalbimizle teşekkür ederiz. Sizlerin desteğiyle dimdik ayakta duruyoruz. İyi ki varsınız eksik olmayın” dediler.
 
Mine Tarım