Vali İlhami Aktaş,  gerçekleştirdiği İlçe Ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği  Gelibolu İlçesinde, ilçeye yeni atanan Kaymakam Bekir Abacıve 2. Kolordu Komutanı olarak atanan Tümgeneral Rasim Yaldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gelibolu İlçe ziyaretinde  Vali İlhami Aktaş,  ilk olarak 2. Kolordu Komutanlığını ziyaret etti.  Aktaş,   2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız tarafından karşılandı.    2. Kolordu Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzalayan Vali İlhami Aktaş  2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız ile bir süre görüştü.  Vali İlhami Aktaş, Tümgeneral Rasim Yaldız’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kolordu Komutanlığı ziyaretinin ardından Gelibolu Kaymakamlığını da ziyaret eden Vali İlhami Aktaş,   Gelibolu Kaymakamlığı önündeki karşılamanın ve ziyaretçi şeref defterinin imzalanmasının ardından makamda Kaymakam Bekir Abacı ile bir süre görüşerek  yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’ya görevinde başarılar diledi. Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.
 
Haber Merkezi