Biga Belediyesi tarafından düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali’nin ikinci günü konserlerle şenlendi.  Yerel sanatçıların da yer aldığı konserde vatandaşlar unutulmaz bir coşku yaşadı.  Konserde ilk olarak sahne alan isim ilçenin yerel sanatçılarından Ercan Yeşiltaş olurken, Bigalılar müzik ziyafeti yaşadı. Konser sonunda Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı tarafından Ercan Yeşiltaş'a çiçek takdim edildi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü pop sanatçısı İrem Derici ise, birbirinden güzel şarkılarıyla Belediye Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşı şarkıları ile coşturdu. Muhteşem sahnesi ve en güzel şarkılarıyla büyük beğeni toplayan İrem Derici'nin şarkılarına alanı dolduranlar  vatandaşlar da eşlik etti. Söylediği hareketli şarkıları ile kalabalığı coşturan Derici’nin romantik şarkılarına ise konsere gelen vatandaşlar cep telefonu ışıkları ile eşlik ettiler. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar doyasıya eğlendi.
 “BİGA’MIZIN İSMİNİ ULUSLARARASI ALANA TAŞIYACAĞIZ”
Konserin devamında İrem Derici’ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biga’mızın ismini uluslararası alana taşıyacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha etkin ve mutlu olabileceğimiz festivallerde buluşacağız” diye konuştu.
Seda Atan